sâmbătă, 28 iunie 2008

iPod si Nike

Noumax - Lichidari de stoc la produsele Apple

Am descoperit de dimineata ofertele Noumax.ro. Am postat in dreapta una dintre ele.

Voi cauta in fiecare saptamana cele mai bune oferte de pret la produsele Apple si le voi anunta aici.

Deasemenea avem discutii cu distribuitorii Apple pentru a obtine discounturi speciale pentru cititorii http://macstyleromania.blogspot.com/

vineri, 27 iunie 2008

Desktop si wallpaper pentru Apple iPhone si iPod Touch

Ai un iPhone si vrei sa arate si mai bine. Pe langa designul sau spectaculos merita sa ii alegi si un wallpaper pe masura. De ce sa lasam iPhone-ul asa cum vine el de la Apple, trebuie sa il personalizam cat se poate de bine.

Putem sa ii punem o imagine in fundal care sa exprime starea noastra de spirit din ziua respectiva sau chiar putem sa il accesorizam cu o imagine care sa se asorteze cu rochita noasta de vara, cu biroul, cu lampa sau chiar cu pantofii.

Acum exista iPhoneky care ofera o multime de imagini funki pentru a ne personaliza iPhone-ul sau iPod-ul Touch.

Este foarte simplu sa ne punem o noua imagine pe post de wallpaper. Descarcam gratis imaginea de pe site, o punem in iTunes si conectam Iphone-ul la Macbook sau la PC prin iTunes, dam comanda de sincronizare imagini si apoi selectam noua imagine din iPhone si alegem optiunea "Use As Wallpaper" si gata!
iPod Nano, iPod Shuffle, ipod, ipod touch, iphone, accesorii ipod, accesorii iphone, apple, macbook
iPod Nano, iPod Shuffle, ipod, ipod touch, iphone, accesorii ipod, accesorii iphone, apple, macbook
iPod Nano, iPod Shuffle, ipod, ipod touch, iphone, accesorii ipod, accesorii iphone, apple, macbook
iPod Nano, iPod Shuffle, ipod, ipod touch, iphone, accesorii ipod, accesorii iphone, apple, macbook
iPod Nano, iPod Shuffle, ipod, ipod touch, iphone, accesorii ipod, accesorii iphone, apple, macbook

Apple iPhone 3G se lanseaza in Romania prin Orange


Primul val de iPhone-uri 3G nu va "lovi" Romania, deoarece nu ne numaram printre cele 22 de tari in care va avea loc lansarea in premiera a handsetului. In ciuda acestui fapt, iPhone-ul isi face aparitia pe site-ul Orange.ro.

In vreme ce in tari ca Austria, Portugalia sau Elvetia handsetul va sosi prin Orange inca din data de 11 iulie, speram ca pana la finalul anului sa beneficiem si noi oficial de noul iPhone. Clientii Orange vor putea solicita in avans terminalul prin intermediul site-urior locale Orange, iar handsetul va fi disponibil si in magazinele operatorului.

Romania este gata de sosirea lui iPhone 3G, de vreme ce infrastructura noastra comunicationala de noua generatie este adusa la zi si gata de functionare. Vestea buna e ca (teoretic) telefonul va fi disponibil la pretul de 199 de dolari, sau cel putin asa afirma Steve Jobs, bossul Apple, care a mentionat ca doreste sa pastreze acelasi pret pentru toate tarile din lume. Cresterea sa va depinde in totalitate de Orange, iar daca handsetul va costa 199 de dolari, ne asteptam la un abonament destul de costisitor, care sa aduca un profit mare operatorului.

Sursa: www.mobilissimo.ro

joi, 26 iunie 2008

Muzica si clipuri cu Mac-ul tau

MacBook Air pentru Paris şi un MacBook Pro pentru Benji

Nu putem spune ca daca au facut cumparaturi de la Apple impreuna - se vor si casatori - dar putem spune ca stiu ce sa aleaga.

Ieri popularul cuplu, Paris Hilton si Benji Madden au fost vazuti iesind dintr-un magazin Apple cu noile achizitii, un MacBook Air (Paris) si un MacBook Pro (Benji). Sa intelegem de aici ca MacBook Air nu e pentru baieti?



Oare si noul Air va ajunge tot in husa roz a lui Paris? nu de alta dar sa nu moara de cald acolo.

Draga Paris, e un Air...deci tine-l la vedere, la aer!

Orange va vinde noul Apple iPhone 3G cu 149 Euro din 17 iulie

Daca esti in Paris pe 17 iulie ai toate sansele sa cumperi noul iPhone 3G cu numai 149 de euro.

France Telecom Orange a declarat joi ca va lansa Apple iPhone 3G, anticipat de mult în Franţa, pe 17 iulie, cu preturi incepand de la 149 euro pentru modelul de 8GB. Modelul de 16GB se va vinde la pretul de 249 Euro.

Preturile sunt subventionate oarecum de Orange deoarece sunt valabile doar cu abonament. Cel mai ieftin abonament este de 49 Euro si include 2 ore de convorbiri ziua si 2 noaptea + 50 mesaje scurte.

Orange a declarat ca în prezent reţeaua 3G acoperă peste 66 la sută din populaţia franceză.

In Romania Orange spune ca va aduce iPhone-ul incepand cu luna octombrie - probabil costurile vor fi similare cu ofertele din Franta.

S-a deschis lista si la Orange Romania...doar lista!

Google Reader pentru Apple iPhone

Browserele pentru telefoane mobile s-au dezvoltat si au evolut de cand Google a lansat varianta XHTML a Google Reader in 2006. De exemplu, utilizatorii iPhone si iPod Touch stiu ce important este sa ai un browser web complex. Pentru o experienta mai placuta pentru utilizatorii de Reader iPhone s-a lansat o versiune noua beta. O puteti descarca pe telefon la adresa de web http://www.google.com/reader/i/. Noua varianta aduce navigarea pe iPhone mai apropiata de navigarea pe un desktop.



Imagine via http://googlereader.blogspot.com

Sursa

Reclama pentru Mac cu Gisele Bundchen

Angajatii Google prefera Mac-ul

Angajatii Google au 20% din timp pentru a se ocupa de proiectele personale. Tot mai multi acorda acest timp proiectelor legate de aplicatiile pentru MAC. Motivul este simplu: tot mai multi folosesc Apple si vor sa dezvolte pentru noua lor dragoste cat mai multe aplicatii. Peste 6000 de angajati Google din 20000 folosesc Mac-ul.

Mai multe info: Google's Mac Developer Playground

Microsoft a lansat noile update-uri Office 2004 si 2008 pentru Mac


Microsoft, a lansat un nou Update Microsoft Office 2008 pentru Mac cu un număr de pachete de modificări care vizează îmbunătăţirea globală de stabilitate şi performanţă a noii suite de productivitate. Separat, s-a emis un patch Office 2004 pentru Mac ce permite documentelor editate cu acesta sa fie deschise fara probleme cu versiunile actuale de Office.

Noul patch oferă o mai bună conservare a documentelor de formatare în Word, o mai bună fiabilitate, atunci când se lucrează cu fişiere Excel, PowerPoint si o versiune mai stabila de Entourage.

Microsoft's Mac Business Unit se pregteste sa ofere utilizatorilor de Mac tot mai bune aplicatii Microsoft care sa ruleze fara probleme. Microsoft prin acesta atitudine dovedeste ca sitemul de operare al MAC devine o platforma tot mai profitabila datorita vitezei de raspandire.

miercuri, 25 iunie 2008

USB Travel Dock pentru iPod shuffle

- Maximizeaza performanţa şi are un design compact.
- Viteza de transfer naucitoare - 480 Mbps
- Nu apar interferente cu alte cabluri sau dispozitive - deci il poti afisa linistita langa monitorul MacBook-ului

CARACTERISTICI:
- Are greutatea redusă şi este portabil
- Conceput special pentru iPod shuffle 2G
- Il poti folosi atat pentru incarcarea iPod-ului cat si pentru transferul de fisiere
- LED Blue indicator pentru "Power On"



Boynq Wake Up iPod - Boxa/Ceas Desteptator/Radio FM


















Daca tot ne trezeste in fiecare dimineata macar sa ne trezeasa un ceas destept cu un design impresionant.

Boynq ne prezinta un nou accesoriu pentru iPod-ul nostru - si pentru ca e de la Boynq atunci clar trebuie sa fie fantastic - functionalitate si design.

Noua boxa/ceas desteptator/radio FM incorporeaza tot ce avem nevoie. Arata foarte bine si in acest caz merita un loc de cinste in dormitor, nu chiar pe noptiera - e perfect asa deoarece vine in dotare cu telecomanda si la trezire nu trebuie "chiar in acel moment" sa ne ridicam. Luam telecomanda si psst.

marți, 24 iunie 2008

Apple - Laptopul folosit de Carrie Bradshaw in Sex and The City

Jennifer Hudson, asistenta lui Carrie Bradshaw ii verifica acesteia e-mailul folosind MacBook Pro

MacBook Pro este disponibil in Romania de la 7.000 Ron








MacBook Air: Mac Love Is In The Air

A aparut de ceva vreme si pe piata din Romania. Este usor, subtire, cel mai subtire, si extrem de atragator. Se potriveste foarte bine intr-o geanta de umar dar la fel de simplu poti sa il asezi chiar intr-un plic.

MacBook Air este disponibil in doua variante de motorizare - 1.6 Ghz si 1.8Ghz - de parca ar conta pentru noi fetele. Preturile in Romania pornesc de pe la 6.700 RON sau il poti cumpara mai ieftin la pachet cu un serviciu de date de la Orange. E bine sa ai anumite informatii!!!

Reclama la MacBook Air este geniala, atat prin ideea creativa cat si prin muzica interpretata de Yael Naim