joi, 3 iulie 2008

Apple Style Romania

Multa lume ma intreaba de ce un blog despre Apple Style. Este foarte simplu, Apple in Romania nu are in acest moment prea multi clienti, motivul este aparenta necompatibilitate intre PC si Mac, preturile mult peste un PC obisnuit si asa mai departe.

Cu toate aceste Apple ca si producator este tot mai cunoscut in Romania, iPodul devenind de cativa ani un gadget dorit de toata lumea pasionata de muzica. Nu demult in revistele glossy gen Cosmo etc, nu gaseam un interviu al unei vedete in care sa nu apara iPodul ca si accesoriu preferat. Mai nou sistemele Apple se indreapta spre aceeasi promovare. Dincolo de faptul ca este o fita la inceput - Apple devine un prieten de nedespartit.

In acest context al cresterii notorietatii Apple in Romania, am considerat ca merita efortul in directia unui blog care sa ofere, in special pentru doamne, dar nu numai - tendintele in ceea ce priveste un stil alaturi de Apple si nu in ultimul rand sa pot demonstra ca Apple e ceva cu totul special.

Apple in sine a generat o adevarata industrie de stil. Multi producatori de genti pentru sistemele portabile Apple, MacBook, Pro sau Air au dezvoltat adevarate tendinte. iPodul de asemenea are o paleta extrem de larga de accesorii.

Prin acest blog voi incerca sa ajut, cat se poate de mult, la dezvoltarea acestui minunat brand in Romania.

Niciun comentariu: