miercuri, 2 iulie 2008

Apple Iphone va domina in aceasta vara vanzarile de telefoane mobile

Vinerea viitoare Apple lanseaza noul iPhone 3G. Expertii in studii de piata au venit deja cu primele previziuni in ceea ce priveste tendinta de achizitie in urmatoarea perioada a unui SmartPhone.

Daca lansarea initiala a iPhone s-a adresat doar pietei americane, noul model vine cu o lansare la nivel mondial. Chiar daca nu toate tarile vor lansa iPhone 3G in aceeasi zi, a inceput deja febra. Tarile europene subventioneaza prin operatorii de telefonie mobila pretul noului iPhone - achizitia implicand abonamente destul de scumpe. In Franta cel mai ieftin abonament incepe de la 49 Euro/luna. Alte tari fac promisiuni mai tentante unele oferindu-l chiar in sitem de Pre Pay.

Daca in primavara (martie) procentajul celor care inclinau spre o posibila achizitie a noului iPhone 3G era de 35%, ultimul studiu transmite ca din cei intervievati - 56% isi doresc achizitionarea noului iPhone 3G.

La prima vedere multe ar putea sa fie motivele acestei cresteri spectaculoase - la nivel mondial e o crestere foarte mare - dar cu siguranta in mare parte se datoreaza stilului extraordinar de marketing al Apple.



Sursa: Electronista

Niciun comentariu: